dijous, 8 de desembre del 2011

S'ha trobat OR a Palamós


PALAMÓS OR és un pla de participació ciutadana que es realitza en paral·lel al procés de redacció de l'ordenança municipal de gestió residus i neteja viària de Palamós. 
El símbol de la campanya, OR, és fruit del joc que ofereix la paraula "or" tant pel seu significat de material preuat, en referència a les escombraries, com per la utilització de les dues lletres que la composen com a acrònim de diferents lemes:

OR = ORDENANÇA DE RESIDUS
OR = OBLIGAT RECICLAR
OR = OPINEU, RESPONEU
OR = OPCIÓ RESPONSABLE
 A través de les accions que realitzarem, esperem poder recollir informació molt valuosa per revisar el servei que es presta actualment, amb la possibilitat d'introduir-hi millores a mig termini. Però sobretot volem captar l'opinió de la ciutadania per tal d'identificar la seva voluntat com a informació de referència a l'hora de concretar i definir els detalls de l'Ordenança de Residus que es pensa aprovar i fer entrar en vigència abans del proper estiu. Aquest procés implica donar a conèixer el servei actual, presentar l'ordenança i les novetats que incorporaria, i recollir-ne l'opinió de ciutadania, teixit associatiu, comerç i indústria.
Terregada.net


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada