dilluns, 13 d’agost del 2012

Un petit apunt del club d'atletisme de Ventalló

Cada any el club Atletisme Ventalló fa un escrit per la revista local. Aquest any m’han demanat, com a mare de participant del Club, que faci un escrit sobre l’atletisme a Ventalló.
Personalment penso que l’esport és una pràctica molt important per al desenvolupament d’una persona. De jove vaig practicar diferents esports i sempre he volgut que la meva filla també el practiqués. Per això, tan bon punt es va organitzar atletisme a Ventalló, ens hi vam apuntar.
Em venen les imatges d’aquest juny, la tarda que es va tancar el curs amb un berenar de tots plegats. Vaig quedar sorpresa de la munió de nens i nenes que corrien pel camp de futbol amb la samarreta taronja del club. És un luxe que un poble petit com Ventalló tingui un Club d’Atletisme. Això només respon a la generositat i constància de l’Elena, amb la inestimable ajuda d’en Toni.
L’Elena, com a amant de l’esport i com a ex-atleta, ha volgut donar a les seves filles el que ella havia rebut. En comptes d’apuntar a les seves filles al lloc més proper per practicar atletisme, va tenir la valentia de muntar un club. L’atletisme a Ventalló és discret, constant i d’una gran generositat. Representa el caràcter de l’Elena i en Toni. Sense dir res, sense soroll, sense vanitat, ... van fent i van construint la consolidació d’aquest esport. Mica en mica, any rere any, hem vist com apareixien cons, tanques, cordes, peses, salt d’alçada,.. eines que han anat ‘professionalitzant’ els esportistes. Mai podrem estar prou agraïts a la seva dedicació i a l’ajuda que suposa per a la mainada aquesta pràctica esportiva.

I també m’agradaria recordar, aquest any 2012, la figura d’en Damià que malauradament un accident de cotxe se l’ha emportat per sempre. Recordo molt bé alguna de les fotografies exposades en el poliesportiu en el festival final de curs, de ja fa uns quants anys. El recordo en el cross, darrera l’objectiu de la càmera fotogràfica captant les cares, els gestos,... dels nostres nens i nenes esportistes. Damià, gràcies i descansa en pau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada